Sneaker Care Kit

€34,99
Niet op voorraad
Met de Sneaker Care Kit heb je alles om je sneakers mooi te maken/houden. Voor meer informatie zie de beschrijving hieronder.

DFNS Sneaker Care Kit bevat de DFNS Footwear Cleaner, Footwear Protector, Footwear Refresher, Micro Fiber Cloth and the Premium Cleaning Brush.

Footwear Cleaner is zacht maar effectief. De innovatieve mix van ingrediënten haalt vuil uit de fijnste vezels en verwijdert het, zonder afbreuk te doen aan het materiaal van de schoen of de waterafstotende coating.

Footwear Protector is het milieuvriendelijke antwoord op waterdichte sneakers. De innovatieve formule is op waterbasis, biologisch afbreekbaar en vrijwel oplosmiddelvrij, waardoor het veiliger is voor jou, je kicks en de planeet. Het is zelfs veilig om binnenshuis te spuiten.

Footwear Refresher is een biologisch afbreekbare spray op waterbasis die geurmoleculen elimineert, waardoor u binnen 24 uur zo fris als nieuwe schoenen krijgt. Elke fles bevat een speciale formule met miljarden actieve probiotica die samenwerken als microscopisch kleine superhelden om je sneakers fris te houden door de stank uit te hongeren.

Premium Cleaning Brush is gemaakt van hoogwaardige haren die stevig zijn, maar flexibel genoeg om je schoenen schoon te krijgen zonder ze te beschadigen. De borstel is zeer duurzaam en voor jaren te gebruiken.